Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor maçı iptal odu!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor, bugün saat 14.00'de oynanacak olan maç, sabah erken saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

SPOR- Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor, bugün saat 14.00'de oynanacak olan maç, sabah erken saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, Esenler Erokspor’la bugün saat 14.00'de oynanacak olan maçın hava koşulları nedeniyle iptal olduğunu duyurdu.

Şanlıurfaspor, sosyal medya hesabı üzerinde yapmış olduğu açıklamada; ‘’ Yoğun kar yağışı kaynaklı "elverişsiz hava koşulları" nedeniyle bugün saat 14.00'de oynanacak Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor müsabakası ileri bir tarihe ertelenmiştir.’’ İfadelerine yer verdi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

‘’Şanlıurfa'da sabah erken saatlerinde etkisini daha da arttıran yoğun kar yağışı kaynaklı "elverişsiz hava koşulları" nedeniyle bugün saat 14.00'de oynanacak Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor müsabakası ileri bir tarihe ertelenmiştir.’’
 

şanlıurfa spor maç futbol şanlıurfaspor