Şanlıurfaspor teknik direktörü Biçer: Direnerek devam edeceğiz

TAKİP ET

Şanlıurfaspor teknik direktörü Cüneyt Biçer, istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ajans Balıklıgöl'e konuşan Biçer, 'Ne benim tarafımdan ne de yönetim tarafından böyle bir durum söz konusu değil. Bir maç kaybettik diye ligi bırakacak halimiz yok' dedi.

Haber: Ali Güzel

Şanlıurfaspor, ligin 25’nci haftasında konuk olduğu Hekimoğlu Trabzon’a 6-2 gibi bir skorla yenildi. Maçtan sonra sarı yeşillilerin teknik direktörü Cüneyt Biçer’in istifa edeceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Ancak, Biçer ile yolların ayrıldığıyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Ajans Balıklıgöl, hakkında istifa ettiği yönündeki iddialar ortaya atılan teknik direktör Cüneyt Biçer’e ulaştı. Biçer, Ajans Balıklıgöl’e yaptığı açıklamada istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“BÖYLE BİR KARARIMIZ YOK”

“Ne benim tarafımdan ne de yönetim tarafından böyle bir durum söz konusu değil” diyen Biçer, istifa haberleriyle ilgili “Ne diyebilirim ki? Sosyal medyada kimin yazdığını bilmediğim bir haber. Bizim de böyle bir kararımız yok” şeklinde konuştu.

“DİRENEREK DEVAM EDECEĞİZ”

Ligin henüz bitmediğini belirten Biçer, “Bir maç kaybettik diye ligi bırakacak halimiz yok. Bizim önümüzde oynanacak maçlarımız var. Ligin sonu daha gelmedi. Devam etmek zorundayız. Direnerek, mücadele ederek devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan kulüp tarafından istifa iddialarıyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.