Şanlıurfaspor yeni sezona hazır mı?

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, 28 Ağustos Pazar günü Çorum Futbol Kulübü ile ligdeki ilk maçına çıkacak. Sarı yeşilli takımın teknik direktörü Kemal Kılıç, maça birkaç gün kala takımın son durumunu değerlendirdi. 'Tüm takımlarda olduğu gibi dört dörtlük yüzde 100 oranla hazırız diyemeyiz' şeklinde konuşan Kılıç, maçı kazanacak güçte ve kalitede olduklarını söyledi.

TFF 2’nci Lig maratonu 27 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Kırmızı grupta yer alan Ankara Demirspor, cumartesi günü sahasında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Aynı gruptaki Teco Karacabey Belediyespor ile Bucaspor 1928 ise cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. 

İkinci ligdeki ilk haftanın diğer tüm maçları ise 28 Ağustos Pazar günü oynanacak. Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, pazar akşamı saat 20.00’de Çorum Futbol Kulübünü konuk edecek. 

Sarı yeşilli takımın teknik direktörü Kemal Kılıç, ligin başlamasına sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi. “Tüm takımlarda olduğu gibi dört dörtlük yüzde 100 oranla hazırız diyemeyiz” şeklinde konuşan Kılıç, Çorum ile oynanacak maçla ilgili şunları söyledi: 

“Bahaneye sığınmadan kazanmak durumundayız”

“Tabii ama maçı kazanacak gücümüz, kalitemiz ve hedeflerimiz var, Urfaspor’u şampiyon yapmak gibi. Dolayısıyla seyircimizin çok coşkulu olacağını ve kendi evimizde oynayacağımızı düşünürsek ilk maça iyi başlamak ve bu moralle devam etmek gerektiğini düşünürsek bunları yapacak gücümüz var. Tüm şehrin beklentisi artık, -tabir biraz şey olacak ama- bıçak kemiğe dayandı şeklinde bir şampiyonluk özlemimiz var. İnşallah iyi başlayıp bu başlangıcı galibiyetle yapmak istiyoruz. Tabi bu hedefe yatkın, hedeflere yakışır oyuncularımızı aramıza kattık ve bir alışma süreci mutlaka olacaktır diye birbirine hem taktik hem arkadaşlık açısından hem de birbiriyle iyi geçinebilme anlamında bir süreç mutlaka geçmesi gerekiyor ama şunu söyleyebilirim, o kadar güzel bir arkadaşlık şeyleri var ki kamp süresince geçen. Bunun sanki daha kısa süreçlerde halledeceğiz gibi gözüküyor. Ama her şeyden önemlisi dediğim gibi, şartlar ve içinde bulunduğumuz durumlar yeni kurulan bir takımın sorunları ne olursa olsun hiçbir bahaneye sığınmadan maçı kazanmak durumundayız ve inşallah kazanırız.” 

“90 dakika boyunca bizi destekleyecekler”

Kılıç, “Taraftarımız her zaman bize büyük bir güç verdi. Dolayısıyla bu hedef yaptığımız bir yılda da yanımızda olacaklar. 90 dakika boyunca bizi destekleyecekler bunu biliyorum. İnşallah biz de onlara layık olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.