Selçuk Bayraktar'a Urfa'dan eleştiri

TAKİP ET

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz Selçuk Bayraktar'ı önce övdü sonra da eleştirdi.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz Selçuk Bayraktar'ı önce övdü sonra da eleştirdi.
Türkiye'nin savunma sanayinde önemli katkılarda bulunan İHA ve SİHA üretimi yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Yanmaz, Bayraktar'a AK Parti lehine olan açıklamaları nedeniyle eleştiride de bulundu.

İmkanlara dikkat çekti

Selçuk Bayraktar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olduğu için büyük ayrıcalıklardan yararlandığını söyleyen Yanmaz, şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin büyük iftihar vesilesi ve teknolojide büyük adımlarımız. Bayraktar ailesi büyük işler başardılar. Allah kendilerinden razı olsun. İnşallah daha büyük başarılara imza atarlar. Selçuk Bayraktar,Sayın  Recep Tayyip Erdoğan beyin damadı. Bu büyük bir imkân ve ayrıcalık.   Ülkemiz de aynı seviyede bu tür teknoloji de söz sahibi olacak bir çok insan ve özel firmalar da var. Ancak onların böyle bir imkânı ve hamisi malesef yok.   Selçuk Bayraktar bakıyorum da artık AKP'nin propogandası için aşırı gayret içinde. Haklı olarak büyük bir referansla popülarite kazandı.Bunu siyasete alet ediyor.
Damat olmanın verdiği avantajı teknoloji de, maddi imkân da kullanması normal Şimdi AKP lehine siyasi yorumlar yapıyor. Siyasi ve yanlı mülahazalar yapması hiç yakışmıyor!!! “ALTIN ADINI TUNÇ” ediyor ve sırıtıyor"