Şenyaşar ailesine destek ziyaretleri sürüyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Adliyesi önünde adalet talebiyle 525 gündür nöbet tutan Şenyaşar ailesine destek ziyaretleri sürüyor. Urfa Emek ve Demokrasi Platformu, ailenin nöbet eylemine gün boyunca destek verdi. HDP'nin il ve ilçe örgütleri ile Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü de, Şenyaşar ailesine destek ziyareti gerçekleştirdi.

2018 yılında Suruç’ta yaşanan olayda eşi ve iki çocuğu öldürülen Emine Şenyaşar’ın olaydan yaralı olarak kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar ile birlikte ‘adalet’ talebiyle başlattığı nöbet devam ediyor. 525 gündür adliye önünde bekleyen Şenyaşar ailesine destek ziyaretleri de sürüyor.

Urfa Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, aile ile birlikte bugün gün boyunca nöbet tuttu. HDP’den de aileye destek ziyareti geldi. HDP il ve ilçe örgütleri ile HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, “Şenyaşar ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan yerde bekleyişini sürdüren aileyi ziyaret etti.

Bir süre aileyle birlikte nöbet tutan HDP heyeti ailenin nöbetine dönüşümlü olarak destek vereceklerini söyleyerek bölgeden ayrıldı.