Şeref Albayrak, dengeler derken neyi kast etti?

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Kaymakam iken belediyeye kayyum olarak atanan Şeref Albayrak, AK Parti'den Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde girdiği seçimi kaybeden Şeref Albayrak, kentteki dengeler adına kendisinin kurban edildiğini iddia etti.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Kaymakam iken belediyeye kayyum olarak atanan Şeref Albayrak, AK Parti’den Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart yerel seçimlerinde girdiği seçimi kaybeden Şeref Albayrak, kentteki dengeler adına kendisinin kurban edildiğini iddia etti.

Şanlıurfa’nın Siverek, Hilvan ve Halfeti ilçelerinde seçimlerin iptal edildi. Daha sonra alınan karar ile Halfeti ve Siverek’te seçimlerin yenilenme kararı iptal edildi.
Yaşanan bu gelişme üzerine Siverek’te AK Parti, Halfeti’de ise DEM Parti belediye başkanlığını aldı. 

Belediye seçimini kaybeden mevcut başkan ve AK Parti adayı Şeref Albayrak, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir açıklama yaptı. Albayrak açıklamasında, “Dengeler adına vuruldu; kim vurulduysa dengeler adına bırakıldım kendimle baş başa… kimim ben nereden gelip nereye gidiyorum bunun ne önemi var” ifadelerine yer verdi.

Albayrak’ın bu açıklaması sosyal medyada AK Parti’nin Siverek’te seçimi yenilememek için böyle bir karar aldığı ve Albayrak’ın da buna tepki gösterdiği şeklinde yorumlandı.