Silahlı kavgaya ilişkin Urfa Valiliği'nden açıklama!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde akrabalar arasında yaşanan kavgada 1 kişinin öldüğü olaya ilişkin valilikten açıklama geldi.

HALFETİ- Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde akrabalar arasında yaşanan kavgada 1 kişinin öldüğü olaya ilişkin valilikten açıklama geldi.

Olay halfeti ilçesine bağlı Hilalli Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi meselesi sebebiyle daha önceden aralarında husumet bulunan akrabalar arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada A.E. İsimli şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. M.E ve Z.E. ağır yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaşanan olaya ilişkin valilikten gelen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"llimizin Halfeti ilçesi Hilalli Mahallesi'nde 05.06.2023 günü, saat 20.10 sıralarında, H.E. kardeşi H.E. ve F.E. isimli şahıslar, arazi meselesi sebebiyle daha önceden aralarında husumet bulunan akrabalar AE, ME. ve Z.E. ile yaşanan kavga neticesinde birbirlerine pompalı tüfekle ateş etmişlerdir.

Olayda A.E. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, M.E ve Z.E. ağır yaralanmıştır.

F.E. ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Şüphelilerden H.E. yakalanmış diğer şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Olay ile ilgili Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır.

Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."