Siverek Mirdesi Derneğinde bayramlaşma programı

TAKİP ET

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket ve beraberindeki heyet, Siverek Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bayramlaşma programına katıldı.

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket ve beraberindeki heyet, Siverek Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bayramlaşma programına katıldı.

Siverek Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyhmus Erdoğan ve yönetimi Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı düzenledi. Dernek hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşma programına Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bereket ve beraberindeki heyet de katıldı. 

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Bereket, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Bereket, “Değerli Başkanımız Şeyhmus Erdoğan şahsında Siverek’teki bütün akrabalarımızın bayramını tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramlarda oluşan bu güzel ortamın sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Bereket ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şeyhmus Erdoğan, “Başkanımız Hüseyin Bereket şahsında bütün akrabalarımızın bayramını kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli rol alan Şanlıurfa Mirdesiler Derneği ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

siverek haberleri siverek mirdesi dernegi siverek mirdesileri sanliurfa mirdesiler