Siverek'te ağır hasarlı binada kadınlı - erkekli uyuşturucu alemi yaparken yakalandılar

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde depremden dolayı ağır hasar alan apartman, sahipleri tarafından boşaltılınca madde bağımlıları mesken edildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde depremden dolayı ağır hasar alan apartman, sahipleri tarafından boşaltılınca madde bağımlıları mesken edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Siverek ilçesine bağlı Ofis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,  İ.Ö’ye ait apartman, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenerek ağır hasar aldı. Depremde hasar gören evde bulunan ev eşyaları ve içindeki değerli malzemelere dokunmayan aile, ara sıra ilçeye gelerek evlerini kontrol ediyordu.

Evin sahipleri, 6 ay İstanbul’da kaldıktan sonra evini kontrol etmek için geri döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı. 

Madde bağımlısı oldukları tespit edilen şahıslar evin havalandırmasından içeri girerek, evin altını üstüne getirdi. Eve giren hırsız maddeciler, evde günlerce alem yaptı. Evi kontrol ettikleri sırada, içerde bir kadın ve bir erkeğin alem yaparken ev sahiplerine yakalandığı iddia edildi. Erkek şahıs kaçmayı başarırken, şüpheli kadın ise yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan ailenin fertlerinden A.Ö. şu ifadelere yer verdi: 

“ 6 Şubat depremleri nedeniyle evimiz hasar gördü, bende İstanbul’da okuduğum için ailem 6 aydır İstanbul’a gelmiş orda ikamet etmekteydik, ara ara değerli eşyalarımız evde olduğu için gidip kontrol ediyorduk. En son bayram arefesi akşamında gitmiştik. Evde herhangi bir hasar ve sıkıntı da yoktu. 

Daha sonra da yine annemle evimize gittiğimizde içerde seslerin geldiğini duyduk, şahıslar bizi görünce kaçmaya çalıştı, erkek kaçarken kadını yakaladık. Kadın bana ait elbiselerimi bile giymişti. Kadını yakaladığımızda kadında bize saldırarak bizi tehdit etti. 

Komşularla birlikte kadını olay yerine çağırdığımız polislere teslim ettik. Daha sonra polis eşliğinde içeri girdiğimizde evimizin altını üstüne getirdiklerini, içerde alem yaptıklarını gördüğümüzde şok olduk. 200 bine yakın zararımız var. Evimizi bu hale sokanlardan davacıyız.” 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.