Siverek'te başıboş köpekler tehlike oluşturuyor

TAKİP ET

Siverek ilçe merkezinde dolanan başıboş köpekler, vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Başıboş köpekler, kentte tehlike oluşturmaya devam ediyor. Birçok kez belediyeleri göreve davet eden vatandaşlar, istenilen sonucu alamıyor. 

ŞANLIURFA- Siverek ilçe merkezinde dolanan başıboş köpekler, vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Başıboş köpekler, kentte tehlike oluşturmaya devam ediyor. Birçok kez belediyeleri göreve davet eden vatandaşlar, istenilen sonucu alamıyor. 

‘Dışarıya çıkmaya cesaret edemiyoruz’

Abdulsamet Yıldırım adlı vatandaş, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. Yıldırım,”Her gece sokaklarda çete halinde dolaşan hele hele ki bazen sayıları o kadar çok fazla oluyor ki köpek sesiyle uykudan bile uyandığımız ve bu durumlardan ötürü gece dışarı çıkmaya bile cesaret edemiyoruz. Umarım biran önce gereken yapılır. ”ifadelerine yer verdi. 

'Yetkilileri göreve davet ediyoruz'

Tehlikenin boyutuna dikkat çeken Adnan Sağlam, şöyle konuştu:”Gece yürüyüş yapan işe giden, sabah namazı için camilere ulaşmaya çalışan vatandaşlar tedirgin olmakta, kendilerini korumakta zorlanmaktadır Vatandaşlarımızın zarar görmemeleri için yetkilileri göreve davet ediyoruz.”
 

şanlıurfa siverek köpek