Süper Kupa final maçı Şanlıurfa'da oynanacak

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçının 3 Nisan tarihinde Şanlıurfa'da oynanacağı iddia edildi.

SPOR- Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçının 3 Nisan tarihinde Şanlıurfa'da oynanacağı iddia edildi.

29 Aralık Cumartesi (2023) tarihinde Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynaması planlanan Süper Kupa maçı, TFF ve katılımcı takımlar arasında ortak uzlaşma neticesinde iptal edilmişti. İleri tarihe alınan Süper Kupa final maçının Şanlıurfa'da oynanacağı iddia ediliyor.

Sabah Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre, “TFF Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finalini 3 Nisan tarihinde Şanlıurfa'da oynatmayı düşünüyor.” Denildi.

"Şanlıurfa'ya hayırlı olsun"

Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Çadırcı, Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynatılacağının müjdesini sosyal medya hesabı üzerinden vererek, “ Süper Kupa maçı Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Çadırcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun.Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan,sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım,turizm canlılığıyla Çağ atlatacaktır." 

 

 

 

Şanlıurfa tff spor süper Kupa Fenerbahçe Galatasaray futbol