Suruç'ta buğday hırsızlarına baskın

TAKİP ET

Şanlıurfa Suruç'ta hırsızlık için bir işyeri ve bir kuruma girdikleri tespit edilen iki kişi polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Hırsızlardan birinin beyanı üzerine çalıntı iki çuval buğdayı satın alan şahsın evine düzenlenen operasyonda plakasız ve şase numarası silinmiş bir motosiklet ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Suruç’ta bir işyeri ile kurumdan hırsızlık yapılması üzerine harekete geçen polis, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık zanlılarının M.C. ve A.Ö. isimli şahıslar olduğu tespit edilince şüphelileri yakalamak için operasyon düzenlendi. Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde M.C. isimli şahsa ait eve yapılan baskında 8 parça süs eşyası, bir adet otomatik tüfek ve çalıntı olduğu belirtilen çeşitli malzemeler ele geçirildi.



Çaldığı buğdayı kime sattığını itiraf etti

MC.’nin beyanlarından bir işyerinden çaldığı iki çuval buğdayı A.O.’ya, süs eşyalarının bir kısmını da H.A. isimli şahsa sattığı tespit edildi. Şüphelinin beyanları üzerine operasyon genişletildi ve H.A.’nın evine de baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada bir adet plakası ve şasesi silinmiş motosiklet ile bir miktar eroin ele geçirildi.



M.C. ve A.Ö. isimli şahıslar hırsızlık suçundan gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.