Sürücü adayları ve eğitmenlerden eğitim alanı çağrısı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da trafik akışının oluğu alanda aynı zamanda sürücü adaylarına eğitim veriliyor. Alanın hem dar hem de yoğun trafik akışına sahip olması nedeniyle tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor. Sürücü adayları akan trafikte eğitim alırken adeta ter döküyor.

HALİLİYE- Şanlıurfa’da trafik akışının oluğu alanda aynı zamanda sürücü adaylarına eğitim veriliyor. Alanın hem dar hem de yoğun trafik akışına sahip olması nedeniyle tehlikeye adeta davetiye çıkarıyor. Sürücü adayları akan trafikte eğitim alırken adeta ter döküyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Sadun Paşa Bulvarı’nda eğitim alan sürücü adayları ve sürücü kursu eğitmenler zor anlar yaşıyor. Sık sık kaza riski yaşayan eğitmen ve sürücü adayları yetkililerin kendilerine daha profesyonel eğitim pisti yapmalarını istedi. 

Tır ve kamyonların da kullandığı ve oldukça yoğun trafik akışına sahip Sadun Paşa Bulvarı’nda eğitim veremediklerini söyleyen eğitmenler, yetkililerin daha bir profesyonel bir eğitim alanı istedi. Yaşanan durumdan dolayı sağlıklı eğitim alamadıklarını söyleyen sürücü adayları ise sık sık kaza riski yaşadıklarını söyledi.
 

şanlıurfa haliliye eğitim sürücü adayları sürücü eğitmeni trafik kaza