TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

TAKİP ET

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av İbrahim Eyyüpoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha çok önemsemeliyiz. Geleceğe güvenle bakmak, ancak bu değerleri yaşatarak mümkün olacaktır" dedi.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha çok önemsemeliyiz. Geleceğe güvenle bakmak, ancak bu değerleri yaşatarak mümkün olacaktır" dedi.

Eyyüpoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 30 Ağustos'un önemine vurgu yapan Eyyüpoğlu, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha çok önemsemeliyiz" ifadesine yer verdi.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eyyüpoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları söyledi:

"30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve gururunu birlikte yaşıyoruz. Türk milletinin azim ve kararlılıkla kazandığı bu büyük zaferi kutluyoruz. Bugün, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini hatırlayarak, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türk milletinin inanç ve cesareti sayesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin destanıdır. Bu zafer, milletimizin iradesinin ve vatan sevgisinin ne kadar büyük olduğunun en somut kanıtıdır.

Bugün, büyük bir milletin evlatları olarak, geçmişten aldığımız güçle geleceğe yürüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, daha aydınlık yarınlara ulaşmak için omuz omuza veriyoruz. 30 Ağustos ruhuyla, ülkemizi daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.

Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları olmadan bu zafer elde edilemezdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha çok önemsemeliyiz. Geleceğe güvenle bakmak, ancak bu değerleri yaşatarak mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım."
 

30 ağustos zafer bayramı ak parti TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili