Trabzonspor - Altay maçının Şanlıurfa'da oynanmasına engel

TAKİP ET

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda VAR sisteminin yetersiz olması nedeniyle Trabzonspor - Altay maçı için İstanbul'un ağırlık kazandığı belirtildi. Karşılaşmanın Şanlıurfa'da oynanmaması halinde bordo mavili kulüp rotayı Atatürk Olimpiyat Stadı'na çevirecek.

Trabzonspor, Akyazı Stadı’nın zemininde ağır hasar oluşması nedeniyle ligin 37’nci haftasında karşılaşacağı Altay maçının Şanlıurfa’da oynamak için TFF’ye başvuru yapmıştı. Ancak Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda VAR sistemi ile teknik altyapısının yetersiz olduğu belirtildi. Bordo mavililer, rotayı Atatürk Olimpiyat Stadına çevirdi. Mücadelenin Şanlıurfa’da oynanmaması durumunda Altay maçı için İstanbul’un ağırlık kazanacağı belirtildi.

Şanlıurfa’da oynanması için başvuru yapıldı

Akyazı’da oynana Trabzonspor - Antalyaspor maçının ardından şampiyonluğunu ilan eden bordo mavili kulübün taraftarları sahaya girerek kutlama yapmıştı. Taraftarın sahaya girmesi nedeniyle zeminde hasar oluştuğu kaydedildi. Trabzonspor Kulübü, Akyazı’da zeminin hasarlı olduğunu gerekçe göstererek Altay maçının Şanlıurfa’da oynanması için iki gün önce TFF’ye başvuru yaptıklarını duyurdu.