Urfa-Antep yolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

TAKİP ET

Şanlıurfa-Gaziantep yolunda yaşanan olayda, sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa-Gaziantep yolunda yaşanan olayda, sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 17 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaza Şanlıurfa-Gaziantep yolunda yaşandı. İddiaya göre, henüz sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen seyir halindeki TIR, sis nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptı. O esnada aynı yolda seyir halinde olan ve henüz sürücülerinin ismi öğrenilmeyen başka bir TIR ve 34 FVK 835 plakalı yolcu otobüsü kaza yapan TIR’a çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza bölgesine güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Meydana gelen olayda otobüs şoförünün hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

şanlırfa son dakika kaza