Urfa'da 2 yıl önce işlenen cinayetin zanlıları yakalandı!

TAKİP ET

Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunda  Çobanderesi mevkiinde 30 Aralık 2022'de otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradıktan sonra kaza yaparak hayatını kaybeden 64 yaşındaki M. T'nin cinayeti çözüldü.

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunda  Çobanderesi mevkiinde 30 Aralık 2022’de otomobili ile seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradıktan sonra kaza yaparak hayatını kaybeden 64 yaşındaki M. T’nin cinayeti çözüldü. Jandarma tarafından Şanlıurfa ve Ankara’da yapılan eş zamanlı operasyonunda gözaltına alınan 16 kişinin 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa-Viranşehir karayolu Çobanderesi mevkiinde 30.12.2022 günü aracı ile seyir halinde iken M.T. isimli şahsın kimliği belirsiz kişilerce ateşli silahla kasten öldürülmesi olayı ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olayın faillerini yakalamak için başlatılan çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 25.04.2023 günü Şanlıurfa ve Ankara illerinde tespit edilen toplam (17) farklı adreste yapılan eş zamanlı aramalarda, (16) şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan H.A., R.B. ve D.K. isimli (3) şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer (13) şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


 

şanlıurfa viranşehir olay cinayet jandarma operasyon