Urfa'da aralarında husumet bulunan aileler barıştı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan Koyuncu ve Bilik aileleri düzenlenen barış töreninde barıştı.

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan Koyuncu ve Bilik aileleri düzenlenen barış töreninde barıştı. Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Üçkuyu mahallesinde 2 yıl önce Koyuncu ve Bilik aileleri arasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüş 1 kişi de yaralanmıştı.

Çok sayıda kişi katıldı

Bölgenin kanaat önderlerinden ve Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun girişimleri sonucu iki aile barıştı. Bir düğün salonunda düzenlene barış törenine Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, STK temsilcileri, siyasetçi, Koyuncu ve Bilik ailesinin yakınları katıldı.

Katılanlara teşekkür etti

Burada kısa bir konuşma yapan Eyyüpoğlu, “ Öncelikle bu barışa katkısı olan bütün dostlarıma çok teşekkür ederim. Öncelikle barış kardeşliktir, dostluktur. Bu barışta bizleri kırmayan çok değerli akrabalarım Koyuncu ve Bilik ailesine çok teşekkür ederim. Rabbim ailemize milletimize ve Urfa’mıza hayırlar getirsin. Burada kardeşliğimizi pekiştirdik” dedi.