Urfa'da aranan çocuğun cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan acı olayda, arkadaşı ile beraber günler önce kayıp olan lise öğrencisi Ahmet Serhat Kurt'un ardından Mehmet Fırat Tunç'un cansız bedenide sulama kanalında bulundu.

Şanlıurfa’da yaşanan acı olayda, arkadaşı ile beraber günler önce kayıp olan lise öğrencisi Ahmet Serhat Kurt’un ardından Mehmet Fırat Tunç’un cansız bedenide sulama kanalında bulundu.

Şanlıurfa’da Zeytin Dalı Kampüsü Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Serhat Kurt ve Mehmet Fırat Tunç, 5 Mayıs Cuma günü okul çıkışından sonra evlerine geri dönmedi. Çocuklardan haber alamayan aileleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. İnceleme sonucu en son arkadaşlarıyla görüntülenen Ahmet Serhat Kurt ve Mehmet Fırat Tunç’un arkadaşlarından alınan ifadeye göre, sulama kanalına düştükleri öğrenildi. 

Şanlıurfa'da kayıp çocuklardan acı haber!

Dalgıç polislerin sulama kanalında yaptıkları arama sonucunda önceki gün Ahmet Serhat Kurt'un cansız bedenine ulaştı.

Bölgede yapılan arama çalışmalarına devam eden ekipler, Mehmet Fırat Tunç’un cansız bedenine bugün ulaştı. Haberi alan Tunç’un ailesi sinir krizi geçirdi.

Talihsiz çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
 

şanlıurfa olay öğrenci kayıp asayiş