Urfa'da başhekimin vurulduğu olayda yeni gelişme

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Yasin Arıcı Taziye evinde yaşanan olayda aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Şelli ve Şenbayram aileleri arasında silahlı kavga sonrası büyüyen husumet barışla sonuçlandı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Yasin Arıcı Taziye evinde yaşanan olayda aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Şelli ve Şenbayram aileleri arasında silahlı kavga yaşanmıştı. Yaşanan kavgada Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Eyyüp Şelli, Hüseyin Şenbayram ve Mesut Güneş çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Yaşanan kavganın ardından iki taraf arasındaki husumet daha da büyüyünce bölgenin kanaat önderleri ve siyasetçiler araya girerek tarafları bir araya getirdi. Bir araya gelen taraflar dualar eşliğinde barışarak aralarındaki husumeti sonlandırdı.

Düzenlenen barış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa eski Milletvekillerinden Faruk Bayrak ve Seydi Eyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek, kanaat önderleri ve tarafların yakınları katıldı.