Urfa'da bir mahalle bir aydır internetsiz

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi'nde yaşanan internet kesintisi vatandaşı ve bölge esnafını mağdur ediyor.

HALİLİYE- Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’nde yaşanan internet kesintisi vatandaşı ve bölge esnafını mağdur ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Paşabağı Mahallesi’nde yaklaşık bir ay önce internet alt yapısını güçlendirmek için çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışmanın bir türlü bitmemesi vatandaşları ve bölge esnafını mağdur ediyor. Yaşanan mağduriyetin giderilmesini isteyen mahalle sakinleri Türk Telekom’u göreve davet etti.

Haber ihbar hattımıza ulaşan mahalle sakinleri, “Yaklaşık bir ay önce mahallede altyapı çalışması başlatıldı. Bu alt yapının bir türlü bitirilememesi bizleri mağdur ediyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aramamıza rağmen sürekli ‘Alt yapı çalışması var’ açıklaması ile karşılaştık. Bir ayda bu çalışma bitirilemedi mi? Mahallenin bazı kısımlarında çalışma bitti deniliyor ama 765. Sokakta bulunan Durmaz Apartmanda internet kabloları bile kesildi ve öyle bırakıldı. Bu sorunun artık çözülmesini istiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.
 

şanlıurfa internet türktelekom