Urfa'da bir okulda skandal olay! 1. Sınıf öğrencisine şiddet iddiası

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaşanan olayda, Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu'nda Fatma Satıcı isimli veli, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi oğlunun okulun üst sınıflardan başka bir çocuk tarafından dövüldüğünü iddia etti. 

HALİLİYE- Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaşanan olayda, Halide Nusret Zorlutuna İlkokulu’nda Fatma Satıcı isimli veli, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi oğlunun okulun üst sınıflardan başka bir çocuk tarafından dövüldüğünü iddia etti. 

Yaşanan duruma büyük tepki gösteren Fatma Satıcı, “kendi sınıfında uğradığı bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kendi gözümüzden sakındığımız çocuğumuzu kimlere emanet ediyoruz! Çocuğumun kendi sınıfında bile can güvenliği yoksa nasıl emanet ediyim, o zaman ben evladımı okuldan alayım!” dedi. 

‘Çocuğuma bu olanların hesabını kim verecek!’

Satıcı, “Eğitim alsın diye gönderdiğim okulda şiddete maruz kalıyor üstelik ilk de değil son da olmayacak gibi... Yetkililerden gereğinin yapılmasını çok rica ediyorum. Çocuğuma bu olanların hesabını kim verecek!!!” ifadelerini kullandı. 

Fatma satıcı isimli veli şiddet olayını sosyal medya hesabı üzerinden dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Henüz 1. Sınıfa giden oğlumun, başka bir (üst sınıflardan) çocuk tarafından kendi sınıfında uğradığı bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kendi gözümüzden sakındığımız çocuğumuzu kimlere emanet ediyoruz!Çocuğumun kendi sınıfında bile can güvenliği yoksa nasıl emanet ediyim, o zaman ben evladımı okuldan alayım! Eğitim alsın diye gönderdiğim okulda şiddete maruz kalıyor üstelik ilk de değil son da olmayacak gibi... Yetkililerden gereğinin yapılmasını çok rica ediyorum. Çocuğuma bu olanların hesabını kim verecek!!!”


 

şanlıurfa son dakika okul şiddet darp