Urfa'da eve giren hırsız damdan düşerek yaralandı! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında yakalanan hırsız, damdan aşağı düşerek sert zemine çakıldı. Yaralanan hırsız hastaneye kaldırıldı.

EYYÜBİYE- Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında yakalanan hırsız, damdan aşağı düşerek sert zemine çakıldı. Yaralanan hırsız hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saat 8:20 sularında Eyyübiye ilçesine bağlı Hakim Dede Mahallesi 395 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, ismi örenilmeyen bir şahıs hırsızlık yapmak için bir eve girdi. O sırada damda bulunan ev sahibiyle göz göze gelen hırsız panikle damdan başka boş bir evin avlusuna atladı. Evin kapısı kilitli olduğu için evden çıkamayan hırsız dama çıkıp duvardan sokağa atlayarak sert zemine çakıldı. Şahsın düşmesi ile feryat sesleri duyan mahalle sakinleri ve ev sahibi sokağa çıkarak şahsı yakaladı. 

Elinde pense ve tornavida ile yakalanan şahıs hırsız olmadığını iddia ederken, ev sahibi ve mahalle sakinleri ise ona “ Utanmıyor musun? Hırsızlık yapmaya, ölseydin bundan daha iyi değimliydi. Çoluk çocuğun yok mu?  senin” dedi. 

Ev sahibi ve mahalle sakinleri tarafından, “ Yeter artık sürekli mahallemize hırsız giriyor. Daha geçen gün komşunu evine giren hırsız evde telefon, para ne varsa çaldı. Mahalle hırsızlardan geçilmez oldu. Mahallemize dadanan hırsızlardan dolayı yetkililerin bir an önce bu duruma çare bulmasını istiyoruz.” İfadeleri kullanıldı. 

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı ambulansla hastaneye kaldırdı. 

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 


 

şanlıurfa eyyübiye son dakika hırsızlık olay