Urfa'da günlük kiraya verilen evlere operasyon! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde günlük kiralanan evlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren, uyuşturucu madde ticareti ve fuhuş gibi suçların işlendiği iddia edilen 7 ev mühürlendi.

HALİLİYE- Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde günlük kiralanan evlere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren, uyuşturucu madde ticareti ve fuhuş gibi suçların işlendiği iddia edilen 7 ev mühürlendi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde günlük kiralanan evlere yönelik Emniyet ekipleri ve Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri iş birliğinde operasyon düzenlendi. Ekipler tarafından çok sayıda ev denetlenerek, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren, uyuşturucu madde ticareti ve fuhuş gibi suçların işlendiği iddia edilen 7 ev mühürlendi.

Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde son 4-5 yıldan bu yana günlük kiralık evlerin sayısı arttığı iddia edildi. Konu hakkında sık sık şikayet alan ekipler harekete geçti. 


 

şanlıurfa haliliye kiralık ev fuhuş uyuşturucu operasyon