Urfa'da HDP ve DBP'ye şafak operasyonu!

TAKİP ET

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şanlıurfa İl Başkanlığına operasyon yapıldı.

ŞANLIURFA - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Başkanlığı ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şanlıurfa İl Başkanlıklarına sabah saatlerinde operasyon yapıldı. Düzenlenen operasyonda DBP Şanlıurfa İl Eşbaşkanı Avukat Hidayet Enmek evinde gözaltına alındı. HDP Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında da sabah saatlerinde gelen polis ekipleri tarafından arama yapılıyor.

HDP Şanlıurfa İl Eşbaşkanı Ahmet Atış, sosyal medya hebasından yaptığı paylaşımda “Sabah 6:30’dan beri parti il binamızda polis tarafından arama yapılıyor” ifadelerine yer verdi.

HDP Şanlıurfa İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Faşist AKP rejimi çaresizliğini bir kez daha göstermiş ve bu sabah saatlerinde parti binamız kapısı kırılmak suretiyle basılmış ve çok sayıda arkadaşımız gözaltına alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

HDP DBP URFA HDP URFA DBP