Urfa'da K-9 cinsi kurt köpeğini çalan hırsızlar yakalandı! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir evden LCD TV, Çapa Motoru ve K-9 cinsi kurt köpeği çalan hırsızlar jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

KARAKÖPRÜ- Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir evden LCD TV, Çapa Motoru ve K-9 cinsi kurt köpeği çalan hırsızlar jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Faili Meçhul Hırsızlık Olaylarının Aydınlatılmasına” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 03.11.2024 tarihinde Karaköprü İlçesinde bir evden LCD TV, Çapa Motoru ve K-9 Cinsi Kurt Köpeğinin çalınması olayının aydınlatılması ve şüpheli veya şüphelilerinin yakalanmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık şüphelilerinin Ö.F.A. ve M.A. olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıslar JASAT ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalandı. 

Şüpheli A.F.A. ve M.A. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Karaköprü Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Şüphelilerin K-9 Cinsi Köpeği (1500 TL) karşılığında M.F.T. isimli şahsa sattıkları tespit edildi. M.F.T. isimli şahıs hakkında “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan adli işleme başlanıldı. Köpek M.F.T. isimli şahıstan alınarak sahibine teslim edildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. 
 

şanlıurfa karaköprü olay hırsızlık K-9 Cinsi Köpek jasat