Urfa'da ki muhtar cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan muhtara hayatını kaybetti. Muhtarın vurulması anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Şanlıurfa’da silahlı saldırıya uğrayan muhtara hayatını kaybetti. Muhtarın vurulması anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Viranşehir ilçesine bağlıYenişehir Mahallesi'nde bulunan evine giderken silahlı saldırıya uğrayan Kırbalı Mahallesi Muhtarı Behçet Şenbayram vücuduna isabet eden mermi ile hayatını kaybetti.

Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

Silahlı saldırıya uğrama anları apartmanda bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde arkadan yaklaşan bir kişinin muhtar Şenbayram’a ateş ettiği görülüyor. 

Merminin isabet etmesiyle yere yığılan muhtar Şenbayram, silahına sarılıyor ancak ateşleyemiyor. Silah sesini duyan bina sakinleri, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber veriyor. İhbar üzerine olay yerine giden acil sağlık ekipleri, vurulan muhtarın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise cinayetin faillerini bulmak için çalışma başlattı.

Cinayet zanlıları baba ve kardeş çıktı

Saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, bu kapsamda Muhtar Şenbayram’ın babası H. Ş. ile üvey kardeşi N. Ş.’yi yakalayarak gözaltına aldı.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

muhtar vuruldu muhtar öldürüldü cinayet viransehir cinayet