Urfa'da korkunç olay! Ev sahibi tarafından öldürüldü

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan olayda, nakliyecilik yapan bir şahıs ev taşımak için gittiği evde, ev sahibi tarafından av tüfeği ile vurularak yaşamını yitirdi. 

EYYÜBİYE- Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan olayda, nakliyecilik yapan bir şahıs ev taşımak için gittiği evde, ev sahibi tarafından av tüfeği ile vurularak yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgiye göre, olay Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, nakliyecilik yapan R.K. isimli nakliyeci ev taşımak için gittiği evde, ev sahibi ile henüz bilinmeyen sebepten dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İsmi öğrenilemeyen ev sahibi, av tüfeğiyle R.K’ya ateş etti. Yere yığılan nakliyeci R.K. ağır yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ağır yaralanan R.K’ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan R.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

şanlıurfa eyyübiye asayiş cinayet olay