Urfa'da merdivenli hırsızlar pes dedirtti! Ne varsa çalıyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde hırsızlar cirit atıyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde hırsızlar cirit atıyor. Mahallede ellerine geçen her şeyi çalan hırsızlar bu sefer de internet erişimi sağlayan kabloları 1 hafta önce sökerek çaldı. Yaşana hırsızlık olayı nedeniyle mahallenin büyük bir bölümü internetsiz kaldı.

Gece geç saatlerde mahalleye gelerek kabloları keserek çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın rahat tavırları gözden kaçmazken mahalle sakinleri haber merkezimize ulaşarak bölgede güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedi. Mahalle sakinleri öte yandan internetsiz kaldığı için özellikle eğitim noktasında mağdur olduklarını söyledi. 

“Mahallede gece saatlerinde in cin top oynuyor” diyen İbrahim R. “Gece saatlerinde mahallemiz çok tenha oluyor. Hırsızlar da bundan yararlanarak internet kablolarından tutun damlarda ki isotlara kadar çalıyorlar. Yetkililerimizin mahallemize biraz daha eğilerek en azından devriye atmalarını istiyoruz. Gece bekçilerinin mahalle aralarında kadar girmesi gerekiyor. Yoksa bu hırsızlarla baş edilemez” dedi.
 

hirsiz urfa hirsizlik sanliurfa emniyet mudurlugu