Urfa'da sağlık çalışanı, hasta yakını tarafından darp edildi! 

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan olayda, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil bölümünde görev yapan Hemşir H.T. isimli şahıs hasta yakını tarafından saldırıya uğrayarak darp edildiği iddia edildi.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan olayda, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil bölümünde görev yapan Hemşir H.T. isimli şahıs hasta yakını tarafından saldırıya uğrayarak darp edildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil bölümünde meydana geldi. İddiaya göre, bir hasta yakını tarafından Çocuk Acil bölümüne getirilen baygın olan çocuğu, Hemşir H.T. doktorun ‘sarı alanda’ olduğunu ve çocuğu o alana götürmelerini söyledi. Yaşanan duruma sinirlenen hasta yakını Ş.D. isimli şahıs Hemşir H.T’ye şiddet uyguladı. Yaşanan arbede de güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken, hasta çocuk ‘sarı alana’ alındı. 

Hasta yakını tarafından darp edilen Hemşir H.T’nin yüzünde morluklar oluştu. Sağlık çalışanı H.T. şiddet uygulayan hasta yakını Ş.D’den şikayetçi oldu.


 

şanlıurfa eyyübiye hastane olay darp şiddet sağlık çalışanı