Urfa'da sokak köpekleri dehşet saçtı! Açlıktan başka köpeği parçaladılar 

TAKİP ET

Şanlıurfa'da son zamanlarda baş gösteren sokak köpeği sorunu giderek büyüyor. Sabah erken saatlerinde ve gece saatlerinde sokakları mesken tutan sokak köpekleri vatandaşları mağdur ediyor.

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa'da son zamanlarda baş gösteren sokak köpeği sorunu giderek büyüyor. Sabah erken saatlerinde ve gece saatlerinde sokakları mesken tutan sokak köpekleri vatandaşları mağdur ediyor.

Viranşehir ilçesinde korku dolu anlar! Vatandaş çözüm istiyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde TOKİ konutları bölgesinde grup halinde gezen sokak köpekleri dehşet saçarak, vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Vatandaşları tedirgin eden sokak köpekleri sayısı her geçen gün daha da artırıyor. TOKİ konutları bölgesinde başı boş gezen sokak köpekleri açlıktan, başka bir köpeğe saldırdığı anları bir vatandaş cep telefonu ile kayda aldı. 

Urfa'da grup halinde dolaşan sokak köpekleri tehlike saçıyor!

Şanlıurfa'da büyüyen sokak köpekleri sorunu kırsalda olduğu gibi merkezde de tehlike yaratmaya devam ediyor. Sokakları adeta mesken tutan sokak köpekleri özellikle sabah erken saatlerde okula veya işe gitmek isteyen vatandaşların korkulu rüyası haline geldi.

Sosyal medyada paylaşımda bulunan vatandaş, duruma tepki göstererek yetkililerin bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Hilvan'da sokak köpekleri katliam yaptı

Sosyal medya kullanıcısı vatandaş, “Bu hayvanlar aç çaresiz buradan geçen insanlara hatta çocuklara saldırmamaları içten bile değil, birilerine birşey olsa Vallahi Billahi ne bu dünyada, nede ahirette vebalini kaldıramazsınız” dedi. 
 

şanlıurfa viranşehir toki sokak köpekleri