Urfa'da tavan çökmesi sonucu üçüz bebekler yaralandı! Aile yardım bekliyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan üçüz bebekleri olan yedi çocuklu bir aile, korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz günlerde gece vakti bir anda tavan sıvasının çökmesi sonucu üçüz bebekler enkazın altında kaldı.

AKÇAKALE- Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan üçüz bebekleri olan yedi çocuklu bir aile, korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz günlerde gece vakti bir anda tavan sıvasının çökmesi sonucu üçüz bebekler enkazın altında kaldı. Yaşanan trajik olayda, bebeklerden biri ciddi şekilde yaralanırken, diğer iki bebek hafif yaralandı. 

Bebeklerden biri ciddi yaralı olduğu için Şanlıurfa'daki yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Anne ve baba, hastanedeki yaralı bebekleriyle birlikte vakit geçirmek zorunda oldukları için diğer çocuklarını akrabalarının yanına bırakmak zorunda kaldılar.

Ailenin maddi durumu son derece zayıf ve çalışacak durumda olmadıkları için çaresiz bir şekilde hastanede bekledikleri belirtildi. Aile tedavi masraflarını karşılamak için hayırseverlerden acil yardım talebinde bulundular. 

Fecr İnsani Yardım Derneği, bu acı olaya karşı duyarlılık gösteren tüm hayırseverleri bu yardım çağrısına destek olmaya davet etti.

Ailenin yaşadığı bu zorlu süreçte onlara yardımcı olmak, onların yaralarını sarmak için el birliğiyle yardım edebileceklerini belirten dernek yönetimi, Yardımseverlerin desteği, bu ailenin hayata tutunmasına ve geleceğe umutla bakmasına yardımcı olacağını dile getirdi.
 

şanlıurfa bebek yardım