Urfa'da Türkiye Değişim Partisi'ne geniş katılım

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Türkiye Değişim Partisi'ne büyük bir katılım oldu. Şanlıurfa İl Başkanlığına gelen Osman Demir ve yakınları partiye katıldı.

Şanlıurfa’da Türkiye Değişim Partisi’ne büyük bir katılım oldu. Şanlıurfa İl Başkanlığına gelen Osman Demir ve yakınları partiye katıldı.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Bucak, “Çok yakın bir tarihte seçimimiz olacak. Rabbim bizi orada mahçup etmesin, bugünden itibaren startımızı vermişiz. Urfa il teşkilatı olarak tüm Şanlıurfa'da hemşirelerimize kapımız açıktır”dedi.

Şanlıurfa’da dikkat çeken çıkışıyla partisine yüzlerce üye kazandıran Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Bucak, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kırsal ve merkez ilçelerde çalışmalarını sürdüren Başkan Bucak, birikten kuvvet doğar diyerel şunları dile getirdi:

“Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa il başkanlığı olarak herkese selam ve saygılarımızı iletiyoruz. Bugün aramıza dostlarımız katılıyor. Osman Demir kardeşim başkanım bize kendi aralarında temsilci olarak il başkanlığı yardımcılığına ekipte yer alacak. Biiz hep birlikte hareket edeceğiz. Şanlıurfa'mız için ülkemiz için geleceğimiz için ne hayırlıysa Rabbimiz onu hayırlı kılsın. Biz de onun için çalışma yapacağız. Birlikte kuvvet doğar.

En başta peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem ‘birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız, iman etmedikçe cennete giremezsiniz’ muhabettiyle çalışacağız. Biz Urfalı olarak hepimiz birbirimizi seveceğiz, birbirimiz için çalışacağız. Gelecekte ülkemiz için çocuklarımız için elimizden geleni yapacağız.

Bu yolda başta Şanlıurfalılar olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz. Çok yakın bir tarihte seçimimiz olacak. Büyük ihtimal 14 Mayıs'ta olacak. Rabbim bizi orada mahçup etmesin, bugünden itibaren startımızı vermişiz. Urfa il teşkilatı olarak tüm Şanlıurfa'da hemşirelerimize kapımız açıktır.

turkiye degisim partisi mehmet bucak sanliurfa haberleri siyaset haberleri mustafa sarigul