Urfa'da uyuşturucu operasyonu! 1 tutuklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde jandarma tarafından durdurulan bir otobüste yolcu olarak buluna şahsın çantasında uyuşturucu madde ele geçirildi.

BİRECİK- Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde jandarma tarafından durdurulan bir otobüste yolcu olarak buluna şahsın çantasında uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, “Kökünü Kurutana Kadar” parolasıyla zehir tacirleriyle mücadelesine aralıksız devam etmektedir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğünce, Uyuşturucu İle Mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde seyir halindeki durdurulan bir otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan R.Ö. isimli şahsın çantasına Jandarma Uyuşturucu Madde Arama Köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan aramada; yaklaşık 1.500 gr. metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Birecik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

şanlıurfa son dakika asayiş jandarma uyuşturucu operasyon