Urfa'da yeşil reçete operasyonunda yeni gelişme!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da düzenlenen yeşil reçete operasyonunda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da düzenlenen yeşil reçete operasyonunda, aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 6'sı tutuklandı,2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi hakkından ise tutuksuz yargılanma kararı çıktı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, yeşil reçeteye bağlı uyuşturucu içerikli ilaçları satarak suistimal edenlere yönelik, uzun süren çalışmalar sonucu tespit edilen şüphelilere ait 11 adreste yapılan eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Şanlıurfa'da eş zamanlı operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; Çok sayıda yeşil reçeteli ilaç, düzenlenmiş reçeteler, kimlik fotokopileri ile çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirildi. Aralarında doktor ve eczane çalışanlarının da bulunduğu 9 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Yeşil reçete operasyonunda gözaltına alınan 9 kişiden 6 kişi tutuklandı,2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi hakkında ise tutuksuz yargılanma kararı çıktı. Tutuklananlar arasında bir doktor da var.

Şanlıurfa operasyon yeşil reçete asayiş jandarma