Urfa'daki cinayet zanlısının ifadesi ortaya çıktı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan olayda, eski eşi Esma Kalenderli'yi sokak ortasında katleden Murat Utuş'un ifadesi ortaya çıktı.

SİVEREK- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşanan olayda, eski eşi Esma Kalenderli’yi sokak ortasında katleden Murat Utuş’un ifadesi ortaya çıktı.

Olay dün sabah saatlerinde Siverek ilçesine bağlı Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 1 ay önce cezaevinden çıkan Murat Utuş, eski esi Esma Kalenderli’yi (30) sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan Kalenderli kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olaydan sonra gözaltına alınan Murat Utuş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da kadın cinayeti! Eski koca sokak ortasında dehşet saçtı 

‘Öldüğünü sonra öğrendim ve pişmanım’

Utuş, ifadesinde şunları söyledi: "Cezaevinden çıktıktan sonra Esma benimle görüşmedi. Bazı aile büyüklerimiz araya girdi fakat Esma gene anlaştığımız gibi birlikte yaşamayı kabul etmedi. Ben de bunun üzerine sinirlenerek kendisine anlaşmamızı hatırlattım ve sözünde durmasını istedim. Çok sinirlenerek kendisine yeniden bir araya gelmezsek kendisini öldüreceğimi söyledim. O da beni gidip şikayet etmiş ve hakkımda uzaklaştırma kararı aldırmış. Bu karardan sonra ben yaptığım araştırmada Esma'nın başka erkeklerle görüştüğünü öğrendim. Hayatında başka birilerinin olduğunu öğrenince deliye döndüm ve konuşmak için evden çıkmasını bekledim. Evden çıkınca bana polisi arayacağını, hayatına karışmamam gerektiğini söyleyince kendimi kaybettim ve ateş açtım. Öldüğünü sonra öğrendim ve pişmanım"
 

şanlıurfa cinayet kadın cinayeti siverek