Urfa'daki kurum personel alacak! İşte başvuru şartları

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 155 personel ve işçi alınacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni ilana göre Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne toplam 8 personel alınacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 155 personel ve işçi alınacağını açıkladı. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni ilana göre Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne toplam 8 personel alınacağı öğrenildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 155 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapılacak Söz Konusu alım ilanına göre Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü’ne 3 Büro personeli, 3 Koruma ve Güvenlik görevlisi (Silahlı) ve 2 Destek personeli (Temizlik görevlisi) alımı yapılacağı öğrenildi.
Başvuruda bulunabilmek için ne mezunu olmak gerekiyor?

Lise Mezunu: 31 Temizlik Görevlisi ve 1 Basit Bakım Personeli
Ön Lisans mezunu: 54 Büro Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (22 Kadın ve 47 Erkek )

Başvuru için adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak.

Başvuru yapanlarda aranan özel başvuru şartları nelerdir?

Adaylardan özel olarak KPSS, Yaş (35 sınırı), Eğitim şartları aranacaktır.

Adayların Herhangi bir sosyaL güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmakla birlikte 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmaları gereklidir.

Pozisyona Göre Özel Şartlar Nedir?

Büro Personeli Alımı Şartı:

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartı:

Ortaöğretim (Lise veya dengi okul) mezunu olmak.

Basit Bakım Hizmetleri Personeli Alımı Şartı:

Ortaöğretim Kurumlarının (Lise veya dengi okul) İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartı:

Ön Lisans mezunu olmak,

10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşıyor olmak,

Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresinin dolmasına en az 6 (altı) ay kalmış olan (silahlı ibareli) özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak,

Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

İletişim Başkanlığının sözleşmeli personel alımı için adaylara herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmayacaktır. Adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İletişim Başkanlığı personel alımları 2023 yılında alınacak. Başvurular sadece Elektronik ortamda alınacaktır.
Başvuru Tarihleri: 02 - 15 Ocak 2023
Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

işçi alımı urfa işçi alımı persone alımı kamu personeli