Urfa İtfaiyesi Hatay'daki orman yangınında görev aldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay'da devame den orman yangını ile mücadele için yola çıktı. Dün gece saatlerinde olay yerine ulaşan ekipler, yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’da devame den orman yangını ile mücadele için yola çıktı. Dün gece saatlerinde olay yerine ulaşan ekipler, yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Hatay’ın Belen ilçesinde iki kişinin bahçedeki alanı temizlemek için yaktıkları ateş kontrolden çıktı. Büyüyen yangın kısa sürede evlere sıçradı. Yangın sonucunda 7 ev 4 araç yanarak kül oldu. Büyüyen yangının söndürülmesi için başlatılan çalışmalara çevre illerden takviye ekipler gönderildi. Bir çok noktada devam eden çalışamalara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin gönderdiği  iki araçlık dört ekip dün gece olay yerine ulaşarak yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Ekiplerin, yangının söndürülmesinden sonra Şanlıurfa’ya dönmesi bekleniyor.
 

urfa hatay hatay orman yangini orman yangini