Urfa'nın 3 ilçesinde trafik denetimi! Sürücülere ceza yağdı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar, Akçakale ve Viranşehir ilçelerinde trafik polisleri ekipleri tarafından trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla hava araçlarıyla etkin, sürekli ve yoğun trafik denetimleri yapıldı. Bu kapsamda 32 kırmızı ışık ihlali, 26 emniyet kemeri ihlali ve 24 şerit ihlali yapan toplamda 82 araç sürücüsüne 66 bin 820 TL ceza uygulandı. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Ceylanpınar, Akçakale ve Viranşehri ilçelerinde trafik polisleri ekipleri tarafından trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla hava araçlarıyla etkin, sürekli ve yoğun trafik denetimleri yapıldı. Bu kapsamda 32 kırmızı ışık ihlali, 26 emniyet kemeri ihlali ve 24 şerit ihlali yapan toplamda 82 araç sürücüsüne 66 bin 820 TL ceza uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerimizce "Hava araçlarıyla etkin, sürekli ve yoğun trafik denetimleri yapılarak trafik güvenliğinin sağlanması" amacıyla 28-29-30 Kasım tarihlerinde Ceylanpınar, Akçakale ve Viranşehir ilçelerinde yapılan denetimlerde;

32 kırmızı ışık ihlali, 26 emniyet kemeri ihlali, 24 şerit ihlali, maddelerinden toplamda 82 araç sürücüsüne 66.820 Türk Lirası cezai işlem uygulandı.
 

şanlıurfa trafik denetim polis ceza