Urfa'nın iki firması birleşti 

TAKİP ET

Şanlıurfa'da birçok alanda faaliyet gösteren iki firma birlikte hareket etme kararı aldı. Son yıllarda ekonomi dünyasında büyük değişimler yaşanıyor. Rekor seviyelere çıkan enflasyon, akaryakıt fiyatları, döviz fiyatları ve maliyetler sektörde bulunan firmaları zorlamaya başladı. Yaşanan büyük değişim ile, firmalar çalışma düzenlerinde köklü değişimlere gidiyor. Gelişmekte olan kentlerden biri olan Şanlıurfa'da bulunan iki firma bu zorlu süreçte güç birliği yapma kararı aldı.

Şanlıurfa’da birçok alanda faaliyet gösteren iki firma birlikte hareket etme kararı aldı.
Son yıllarda ekonomi dünyasında büyük değişimler yaşanıyor. Rekor seviyelere çıkan enflasyon, akaryakıt fiyatları, döviz fiyatları ve maliyetler sektörde bulunan firmaları zorlamaya başladı. Yaşanan büyük değişim ile, firmalar çalışma düzenlerinde köklü değişimlere gidiyor.

Gelişmekte olan kentlerden biri olan Şanlıurfa’da bulunan iki firma bu zorlu süreçte güç birliği yapma kararı aldı. Bu bağlamda pamuk, çırçır, tarım, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Koçoğlu Grup ile pamuk, küspe, yağ, mısır kurutma ve ayakkabı imalatı alanlarında söz sahibi olan Dumancı Grup önümüzdeki süreçte güç birliği yapma kararı aldı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Koçoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Koç “pandemi süreci ile ekonomide köklü değişimler yaşandı. Birçok sektör çalışma koşullarını değiştirdi. Artan maliyetler sonucu ucuz iş gücü bulmak isteyen yatırımcılar doğu ülkelerini tercih etmeye başladı. Türkiye bu dönemde yatırımcı çeken ülkeler arasında yer alıyor. Kentimiz Şanlıurfa’da ise her yıl yükselen bir sanayi ve tarım faaliyetlerine imza atıyor.

Şanlıurfa’da kurulan ve çalışmalarında kent yararını ön planda tutan firmamız, yine benzer prensiplere sahip kentimizin başka bir firması olan Dumancı Grup ile güç birliği yapma kararı almıştır. Dumancı Grup bünyesinde bulunan Pamukhan Tarım, Altındamla Yağ ile Word Class firmaları bu birliği destek sağlıyor. Bu güç birliği sürecinde birlikte çalışarak kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu güç birliği için saha ajanlığını üstlenen Osman Beytekin ile  Dumancı Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dumancı,  üyeleri; Mustafa Dumancı ve Mehmet Dumancı’ya teşekkürü borç bilirim. Umarım bu süreçten alnımızın akıyla çıkarız.

Altındamla Yağ Pamukhan Tarım Word Class firma Dumancı Grup Osman Beytekin