Urfa OSB'de Elektrik Kesintisi Yaşanacak
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde, 09:00-17:00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacağını açıkladı. Kesinti, TEİAŞ tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek.
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde yapılacak planlı Elektrik Kesintisi hakkında önemli bir duyuru yaptı. OSB'nin bağlı bulunduğu TEİAŞ Şanlıurfa OSB 154 kV indirici merkezinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle, belirtilen tarihlerde enerji kesintisi yaşanacak.
OSB yönetimi, kesintinin her iki gün de 09:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşeceğini bildirdi. Bu durumdan etkilenecek olan sanayicilere, olası aksaklıklara karşı hazırlıklı olmaları gerektiği hatırlatıldı.
Enerji Kesintisi Detayları
Yapılan açıklamada, elektrik kesintisinin nedeninin TEİAŞ tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları olduğu belirtildi. Sanayicilerin, üretim süreçlerini ve operasyonlarını bu tarihlerde buna göre planlamaları gerektiği vurgulandı.
Şanlıurfa OSB Müdürlüğü, kesinti sırasında yaşanabilecek olumsuz etkiler için önceden gerekli tedbirlerin alınmasını tavsiye etti.
Sanayicilerin dikkatine sunulan bu duyuru, bölgedeki tüm işletmeleri kapsayacak şekilde geçerli olacak.