Urfa Valiliği'nden 1 kişinin öldüğü olaya ilişkin açıklama!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valiliği'nden Haliliye ilçesinde yaşanan silahlı kavgayla ilgili açıklama geldi. Şanlıurfa Haliliye ilçesinde karşılaşan aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetti.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valiliği’nden Haliliye ilçesinde yaşanan silahlı kavgayla ilgili açıklama geldi. Şanlıurfa Haliliye ilçesinde karşılaşan aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay Haliliye ilçesine bağlı Refahiye Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile cadde üzerinde karşılaştı. İddiaya göre, iki aile arasında tartışma yaşandı yaşanan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa'da silahlı kavga!

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

‘’Şanlıurfa ili Suruç ilçesi Büyükağacı Mahallesi Nurdağı mezrasında ikamet eden “ÇETİN” aileleri arasında arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir husumet bulunmaktadır. Bu anlaşmazlıktan ötürü aileler arasında çıkan olay neticesinde, 09.05.2022 tarihinde bir kişi yaralanmıştı.

03.02.2023 tarihinde, Şanlıurfa Haliliye ilçemizde karşılaşan bu aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetmiştir.

Olayla ilgili adli ve idari süreç hassasiyetle yürütülmekte olup gerekli tedbirler alınmıştır.’’
 

şanlıurfa son dakika kavga silahlı kavga