Urfa vekilinden tepki çeken sözler! Balık hafızalılar

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Edessa Tv'de katıldığı programda kendisini tanımayanlar için 'Balık hafızalı veya alzheimer olabilirler' dedi. Açanal'ın bu sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Edessa Tv'de katıldığı programda Şanlıurfa'da kendisininin tanınmadığı yönündeki eleştirilere sinirlenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, "Ben tanımıyor diyenlerin ya kötü niyetli olduklarını, ya balık hafızalı olduklarını düşünüyorum" dedi.

"Bir sağlıkçı olarak diyorum bir check-up yaptırsın” diyen Vekil Açanal şöyle devam etti:

“Benim için ‘tanımıyorum’ diyenlerin ya kötü niyetli olduklarını, ya balık hafızalı olduklarını düşünüyorum. Ya da Urfalı da olmayabilirler. Ben 35 yıl eczacılık yaptım Bahçelievlerde. 20 yıldır da siyaset yapıyorum.
 

Alzheimer başlangıcı falan vardır


Beni tanımayan babamı tanır 70 yıl doktorluk yaptı. Onu tanımayan dedemi tanır 39 yıl müftülük yaptı. Kurtuluş Savaşı'nda çok önemli görevler aldı. Atatürk'ün bizzat  telgraflaştığı kişidir. Hâlâ beni tanımıyorsa kendini gözden geçirsin. O Urfalı olmayabilir. Ya da bir Alzheimer başlangıcı falan vardır. Bir sağlıkçı olarak diyorum bir check-up yaptırsın.”