Urfalı genç İstanbul'da öldürüldü

TAKİP ET

İstanbul Fatih'e bağlı Katip Kasım Mahallesinde sivil kıyafetle, görev yaptığı birime giden polis memuru K.A., sahil yolu üzerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı C.K., B.A.P. ve H.G. isimli 3 kişi ile tartışmaya başladı. Kavgada H.G. silahla vurularak hayatını kaybetti .

İSTANBUL - Fatih'e bağlı Katip Kasım Mahallesinde sivil kıyafetle, görev yaptığı birime giden polis memuru K.A., sahil yolu üzerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı C.K., B.A.P. ve H.G. isimli 3 kişi ile tartışmaya başladı.

İddiaya göre; Polis ile gençler arasında ki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine polis memuru K.A., H.G.'yi silahla vurdu. Karın ve kasık bölgesinden yaralanan Hacı Gelener yere yığıldı.

Hilvan'da aranan şahıs yakalandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Yaralı H. G. kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  H. G.'nin Şanlıurfa Siverek ilçesine bağlı Narlıkaya (Qetine) köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Siverek Urfa asayis haberleri İstanbul silahlı kavga