Urfalı genç, kız meselesi yüzünden Ankara'da öldürüldü!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine kayıtlı olan Kerem Atmaca isimli genç, Ankara'da kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine kayıtlı olan Kerem Atmaca isimli genç, Ankara’da kız meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 20:08 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Konutkent Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında kız meselesi bulunan Viranşehirli Kerem Atmaca (22) ve husumetli olduğu iki grup arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Kerem Atmaca hayatını kaybederken, 1 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Ankara Emniyet Müdürlüğü, Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Kerem Atmaca’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerdi.

 Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmalarda şüphelilerin, silahla ateş açıp olay yerinden kaçtıklarını tespit etti. 

Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan emniyet ekipleri, S.Y., M.S.Ş. ve F.U. isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Kimliği belirlenen diğer şüpheliler ise aranıyor. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


 

şanlıurfa viranşehir ankara kavga