Vali Ayhan basın mensuplarıyla bir araya geldi

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Cumhuriyet tesislerinde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda yerel ve ulusal basın kurumu katıldı.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Salih Ayhan, kendisiyle görüşmek isteyenlerin oluşturduğu yaklaşık 2 bin randevu bulunduğunu belirterek bu konuda biraz daha anlayış istedi.

Randevu talep edenlerden  biraz daha sabırlı olmalarını isteyen Vali Ayhan şunları söyledi:

"İstenildiği anda görüşme arzusu iş acil ise amenna. Ama hemen görüşmek istiyorum, tanışmak, çay içmek istiyorum denildiğinde zaman çok çok kıymetli. Sabah 7’de kalkıyorum gece 12’de kendimi eve atıyorum. Hamdolsun bunlarla çok mutluyum. İşimizi severek yaptığımız için ağır gelmiyor. Her gün daha fazla neler yapabilirim diyerek çalışıyorum. 

Geçen gün hesap ettim arkadaşlar. 2 bine yakın görüşme talebi var. Şöyle hesap ettim. 15 dakika görüşsem 72 gün boyunca hiç kimseye randevu vermezsem, hiçbir iş yapmasam 72 günde ancak bu randevuları alabiliyorum. 

Dolayısıyla bazen sahada karşılaşıyoruz sayın valim randevu istedik daha dönmediniz diyorlar. Bu konuda acilse hemen görüşeceğiz ama tanışmak çay içmek için biraz daha sabırlı olmalarına rica ediyorum"