Vali Ayhan hastaneleri inceledi

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 'Sağlık alanında fiziki altyapı ve sağlık çalışanlarının sayısını artırarak en iyi duruma geleceğiz' dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Sağlık Müdürü Koordinesinde Eyyübiye’de bulunan Ertuğrul Gazi ASM ve Göçmen Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Törende yaptığı açıklamada “Bugün dünden daha iyiyiz, yarın da bugünden daha iyi olacağız. İlimiz sağlık alanında her geçen gün daha iyi noktalara gelecek” diyen Vali Ayhan, aile sağlık merkezi ve göçmen sağlık merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Buradan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçen Vali Ayhan, genel durumu hakkında bilgi aldığı hastanede incelemelerde bulundu. Daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğine geçen Ayhan, burada tedavi gören çocuk hastaların durumlarını sorarak poliklinik yöneticilerinden bilgi aldı.

Vali Ayhan’ın son ziyaret noktası ise Karaköprü Atakent Mahallesi Mahmut Öncel ASM inşaat alanı oldu. Teknik personelden inşaat hakkında bilgi alan Ayhan, “Sağlık alanında fiziki altyapı ve sağlık çalışanlarının sayısını artırarak en iyi duruma geleceğiz” dedi.

Vali Ayhan’a incelemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm de eşlik etti.