Vali Şıldak'tan Urfa'daki otobüs kazasıyla ilgili açıklama!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklama yaptı. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklama yaptı. 

Olay, Şanlıurfa- Viranşehir karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan Mardin istikametine doğru seyir halindeki 34 RR 9423 yolcu otobüsü, Gözeli mevkiinde 34 BFD 059 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şoförün kontrolünden çıkan yolcu Otobüsü devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi ise yaralandı.

Yaşanan kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları ilk müdahalede 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 25 kişi ise ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vali Şıldak, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda Viranşehir ilçemiz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır. 
Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır. 
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.”
 

şanlıurfa vali hasan şıldak kaza