Vekil Aziz Aydınlık, Şanlıurfalılara veda etti

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 14 Mayıs seçimlerinde aday olarak listede yer almadı. Aziz Aydınlık, sosyal medya hesabından Şanlıurfalılara veda etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 14 Mayıs seçimlerinde aday olarak listede yer almadı.

Şanlıurfa’da Milletvekili seçildiği günden bu yana özellikle kentin sorunlarıyla yakından alakalı olan Vekil Aziz Aydınlık, kent adına verdiği soru önergeleri ile dikkat çeken bir profil çizdi.

CHP Urfa Milletvekili adayı listesi belli oldu

Sosyal medya hesabından veda eden Aziz Aydınlık, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili hemşehrilerim, 5 yıl boyunca sizlere hizmet etmek benim için onurdu. Her an, her saniye sizlerle birlikte yan yana olmaya; dertlerinize çözüm üretmeye gayret ettim.

Ancak bu bir bayrak yarışıdır. Ben bu bayrağı sizler sayesinde 5 yıl boyunca gururla taşıdım. İlk günden beri destekleyen tüm hemşehrilerime, yol arkadaşlarıma, kıymetli partililerimize yürekten teşekkür ediyorum. Allah'a; sizler gibi yol arkadaşlarını, dava arkadaşlarını bana nasip ettiği için şükür ediyorum."

aziz aydinlik chp chp aziz aydınlık chp urfa