Vekil Gergerlioğlu: Emine Şenyaşar destansı bir mücadeleyi yürütüyor

TAKİP ET

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dönemin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınları arasında çıkan kavgada eşi ve 2 oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar'ın başlattığı Adalet Nöbetini destansı bir mücadele olduğunu söyledi.

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde dönemin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları arasında çıkan kavgada eşi ve 2 oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar’ın başlattığı Adalet Nöbetini destansı bir mücadele olduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Cezaevlerindeki hak ihlalleri ve Türkiye gündemi değerlendirme toplantısında konuştu. Resmi sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak konuşan Vekil Gergerlioğlu, Emine Şenyaşar için şunları söyledi:

“Emine Şenyaşar annemiz büyük bir adalet mücadelesini destansı bir mücadeleyi yürütüyor, devam ettiriyor, yanındayız her zaman yanında olacağız. 

Bu güya tahsil yapmış yargı salonlarında adalet dağıttığını söyleyen insanları utandıracak annemizin bu mücadelesinin tebrik ediyor ellerinden öpüyoruz. Şenyaşar ailesinin, 9 Mart’ta başlattığı adalet nöbeti 822. gününe girdi.”

Vekil Gergerlioğlu: Meclis'in onurunu koruyacağınıza inanıyoruz

omer faruk gergerlioglu emine senyasar urfa haberleri tbmm